måndag 30 november 2009

Mera mys...

... åt folket. Och speciellt åt mig själv då! Därför har jag köpt världens skönaste filt.

(Fusk)päls på ena sidan och fleece på den andra. Kommer från Kid i Norge. Snygg är den också! Nu blir det mysa av härhemma. Återstår bara att installera nya digital-tv-boxen, så kan jag parkera i tv-soffan och hoppas på att någon trevlig prick vill göra mig sällskap.

söndag 29 november 2009

1:a advent

Sådär ja. Det enda julpyntet jag har tagit fram än så länge är dagens måste. Dvs adventsljusstaken. Och en julduk under den.


Den stilrena ljusstaken är från BodaNova och har ett par år på nacken. Duken är ett fynd från mammas linneskåp och har ännu fler sköna år på nacken.

måndag 23 november 2009

Svartvitt i vardagsrummet


Tycker om den här duken, och den funkar jättebra i vardagsrummet, där jag har mycket svartvitt. Köpte den på Hemtex för ett år sen ungefär. Ljusstakarna har jag visat förut; de kommer från In & Finn - också ett par favoriter.

Har fortfarande kvar en massa rött i mitt vardagsrum, som jag egentligen hade tänkt rensa bort... Men sen kom jag på att det röda kan få vara kvar över jul i alla fall, så får vi se sen.

lördag 21 november 2009

Sommarkänsla i november

Min lilla paus på ett par veckor beror på att jag tog en tripp till sol & sommar så här mitt i november. Rätt skönt, särskilt med tanke på att det varit rätt grått & trist härhemma. Men idag skiner ju solen här med!

Passar på att visa ett riktigt somrigt tyg som jag hittade på Röda Magasinet för någon månad sen.

tisdag 3 november 2009

Knoppisar



Var och fyndade lite i mammas skåp häromsistens. Där fanns en sockerskål och en gräddskål med härliga knoppar. Jag funderar lite över om det kan vara Iittala alternativt Nuutajärvi och Saara Hopeas design; men jag vet inte...? Tjusiga är de i vilket fall.