måndag 30 december 2013

2014 - ring it in!

Det är inte klokt vad fort tiden går! Tyckte precis jag satt här och gjorde bordsplaceringskorten till förra årets nyårsfest, och nu var det dags igen. I år var jag lite inspirerad av fyrverkerier; så som de ibland ser ut när man försökt fotografera dem. De är vita på ena sidan och turkosa på andra.

Önskar er ett gott slut och en härlig början på 2014!

lördag 28 december 2013

Nyårsglitter

Nu är det ut med delar av julen, och in med lite nyårsglitter. Närmare bestämt en girlang med glittriga små kulor från Indiska. Den hamnade runt tre av adventsljusen.

Även den svarta duken med grått mönster fyndade jag där (idag!). I år blir det inget nyårsfirande hemma hos oss, men det kan ju ändå vara trevligt med glitterglamour på köksbordet.

måndag 23 december 2013

Juletid


En GOD JUL 
önskar jag er alla därute!

Det har inte blivit så många inlägg på sista tiden, men ibland kommer Livet emellan, och då måste det få göra det, tycker jag. Jag hoppas på att kunna synas mer här under 2014. Ha en riktigt skön och fridfull jul!

lördag 7 december 2013

Spill inte


Så fina är haklapparna Monster och Who´s first? från Mairo, att man knappt vill att lillen ska spilla mat på dem.

Karin Mannerstål har designat. Det är ju hon som pysslar i TV4:s Äntligen hemma, ni vet. Hon med ljust, krulligt, lite galet hår och glasögon. Jag tycker att hon gjort mycket fint. Ett annat exempel är Pappas katt-mönstret.

måndag 2 december 2013

50-talsvykort

En liten låda med 100 vykort med 50-talsinspirerade, tecknade bilder (som?) tagna ur serietidningar.

Varför inte göra en färgglad och kul tavelkollektion för en tom och tråkig vägg hemma? Eller skicka en hälsning till någon som också gillar 50-talet. En sådan här bunt kort räcker nog till både och.

Den fina vykortslådan finns på Sia Home Fashion (Birger Jarlsgatan 27, Stockholm).

söndag 1 december 2013

Uniqlo & 10-gruppen

Under mitt London-besök i helgen var jag inne på Uniqlo, och såg där att de hade ett samarbete med 10-gruppen! Roligt! Jag gillar ju dem bägge, så det hade varit så kul att ha något av de plaggen. Men typiskt nog fanns inte det jag ville ha kvar i min storlek.