söndag 12 augusti 2012

Väldigt snart vardag igen


Ojoj, imorgon är det visst dags att börja jobba igen! Även om semestern känts lång, så känns det ändå lite plötsligt att den där måndagen som man ska ställa klockan på ringning igen redan är här.

Vi har tillbringat en hel del tid i lilla stugan den här sommaren, och det är så skönt och verkligen riktigt avkopplande att vara därute. Nymålad och fin är den ju också nu. Vi tog hjälp med målningsarbetet, så vi har alltså inte gjort det jobbet själva. Som vi resonerar hinner vi vara där så lite ändå, så vi vill inte ha något arbetsläger när vi väl är där. Ytterdörren blev förresten antikblå; valde mellan den färgen och en klarare blå.

Det är ju som sagt en liten stuga, som bara består av 3 rum: en inneveranda (där köksbord, stolar och en liten 2-sitssoffa med bord står), en kokvrå och så rummet där vi slappar, läser, tittar på tv och sover. 

Nytt för denna säsong är att vi tagit dit den vita bänken från Bruka, som tidigare tjänstgjort som både hallbänk och vardagsrumsbord hemma. Ett nytt överkast från IKEA har vi också (fräschare med vitt än det gamla beiga). Och tv:n från Samsung är också ny; gillar att den är vit, så den liksom smälter in i det övriga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar