söndag 17 januari 2010

Det röda dröjer sig kvar


Jag tjatar ju om att det röda ska ut ur mitt vardagsrum... men det verkar svårt! Det har visst en förmåga att dröja sig kvar.

Stjärnkuddarna har jag hittat på ett så otippat ställe som Prisextra. Ett impulsköp för något år sedan; såklart, eftersom jag inte direkt tänkte "Hmm... måste hitta några nya kuddar. Jag åker till Prisextra!". Både snygga och sköna är de i alla fall.

Kuddarnas tyg är en slags manchesterplysch eller vad man nu ska kalla det för. Manchester heter förresten corduroy på engelska; och fråga mig inte varför vi valt att kalla det för manchester här hemma, för det har jag inte den blekaste aning om.

Funderar på att köpa en Stringhylla till vardagsrummet. En vit med vita gavlar. Klassisk fast ändå med lite modern touch; eftersom teak känns mer som det riktigt klassiska. Fast hos mig passar det bättre med vitt. Vad är det att fundera över egentligen? Tror jag beställer nu faktiskt. Bara ett par klick bort! Klicketi-klick.

4 kommentarer:

 1. Staden Manchester har lånat ut sitt namn till tyget. En känd tillverkningsort. Så enkelt var det. Snyggt!

  Peter

  SvaraRadera
 2. Ja, det var väl en rätt enkel logik förstås. Borde till och med jag ha kunnat räkna ut... eller gissa mig till, om inte annat. :-) Ticktack för info hur som helst!

  SvaraRadera
 3. Såg att du gillar loppisar, kika in hos mig :)

  Ha en bra dag
  Hälsar Louise
  http://loppisskattkammaren.com

  SvaraRadera
 4. Louise, gissar att du menar www.loppisskattkammaren.blogspot.com, och den har jag redan på min blogglista. :-)

  Kikar in lite då och då. Ha en bra dag du också!

  SvaraRadera