fredag 7 oktober 2011

Tänd ett ljus - eller flera


Härliga, höstiga färger på Freemovers ljusstakar, designade av Maria Louisa Dahlberg. Jag gillar de höga, som heter Ester. Skulle gärna vilja ha (minst!) 4 sådana, i olika höjder och färger.

Fotat på Formex

7 kommentarer:

  1. Formen är så vacker och färgerna sedan.

    SvaraRadera
  2. Jättefina, formen som dom gamla men med helt nya färger. Snälla kan du inte uppdatera din blogg om IKEA kataloger. Vi är fler som önskar det :)

    SvaraRadera
  3. Och vi fick två limegröna i olika höjder när vi gifte oss, favoriter!!!

    SvaraRadera
  4. ja, de är verkligen stilrena!

    åh, http://www.ikea-kataloger.blogspot.com/ har jag ju inte uppdaterat på jättelänge... inte sedan jag låg hemma i influensa och hade tråkigt, för 2 år sedan. just nu är alla mina IKEA-kataloger dessvärre nedpackade inför flytten, så jag får plocka upp den bloggen igen efter årsskiftet, gissar jag.

    SvaraRadera
  5. JAAA SNÄLLA! uppdatera din blogg om Ikeakatalogerna!!! Fina ljusstakar men svindyra. Jag har ett projekt och det är att jag köpt/köper träljusstakar liknande dessa på loppis sen lackar jag dem i högblank svart. De ska stå en masse på ett runt litet bord hos mig...

    SvaraRadera
  6. vad fint det låter med ljusstaksprojektet! har lagt till dig på favvisblogglistan så jag inte missar när det är klart! ;)

    ja, jag får som sagt ta tag i IKEA-katalogsbloggen sedan när vi flyttat och jag har packat upp mina kära dyrgripar igen!

    SvaraRadera
  7. Lycka till med flytten! :-) Andas och låt det ta den tid som behövs. När orken finns får du plocka fram ikeabloggen ;-)

    SvaraRadera